Richa Singh

Richa Singh is a saathi of Sangtin Kisan Mazdoor Sangathan, a movement of farmers and laborers in Sitapur District of Uttar Pradesh, India. Immersed in organizational and movement building work for over two and half decades, she has co-authored a number of books, articles, and essays, including Sangtin Yatra: Saat Zindgiyon Mein Lipta Nari Vimarsh, Ek Aur Neemsaar: Sangtin Atmamanthan Aur Andolan, and Playing With Fire: Feminist Thought and Activism Through Seven Lives in India.
 
 

ऋचा सिंह सीतापुर में काम कर रहे संगतिन किसान मज़दूर संगठन की वरिष्ठ साथी हैं और ढाई दशकों से भी अधिक समय से उत्तर प्रदेश में संगठनात्मक कार्यों में जुड़ी रही हैं। इसी सफ़र में डूबकर उन्होंने कई पुस्तकों और लेखों का सहलेखन किया है, जिनमें संगतिन यात्रा: सात ज़िंदगियों में लिपटा नारी विमर्श, एक और नीमसार: संगतिन आत्ममंथन और आंदोलन, तथा Playing With Fire: Feminist Thought and Activism Through Seven Lives in India शामिल हैं।

AGITATE! Content by Richa Singh

इंसानियत का लॉकडाउन